billige fodboldtrøjer
klubben vil lytte til tilbud

Han havde set ud til at blive i klubben for at konkurrere med
Barcelona Trøje, Ac Milan Trøje1, men efter flere møder med stjerner på fodboldtrøjer af de næste
Han havde set ud til at blive i klubben for at konkurrere med Bernd Leno om trøjen nr. 1, men efter flere møder med Mikel Arteta blev det be****tet, at han var tilgængelig for andre klubber.

Tingene gik derefter hurtigt fremad med Aston Villa og Brighton blandt dem, der var ivrige efter argentineren, men det var Midlands -klubben, der mødte Arsenals værdiansættelse.

barcelona trøje Derefter trak han sig fra Arsenal -truppen for at møde Fulham på sæsonens åbningsdag og tog nordpå for at af****te sit træk.

Det menes nu at være fuldstændigt, afventende en meddelelse, og Arsenal har ikke spildt tid på at finde sin afløser.

ac milan trøje Den 25-årige skal underskrive en femårig kontrakt med Gunners efter at være blevet identificeret af deres rekrutteringsteam.

Runarsson var en del af Islands VM -trup i 2018 og har også tilbragt tid i Danmark, før han flyttede til Frankrig.

matchtröjor fotboll Leno bliver klubbens nr. 1 -målmand fremad, men som sidste sæson viste sig med Martinez, kan Runarsson få sin chance for at skinne i tilfælde af en skade eller suspension.

Gunners vil også spille Europa League -fodbold, og Arteta har været kendt for at rotere sit hold i konkurrencen.

Arsenal har også kigget på Brentfords David Raya denne sommer, og han blev anset for at være ivrig efter et skridt på tværs af London.

Imidlertid har Bees -chef Thomas Frank gjort det klart, at hans målmand ikke er til salg og udnævnte Said Benrahma som den eneste spiller, klubben vil lytte til tilbud til.

Efter kampen bekræftede Arteta, at han forventer, at Pierre-Emerick Aubameyangs nye kontrakt bliver officiel i løbet af de næste par dage.
psg trøje

fodboldtrøjer med tryk