Announcement

Collapse
No announcement yet.

Adidas Yeezy Boost 350 V2 Goedkoop

Collapse
X
 •  
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Adidas Yeezy Boost 350 V2 Goedkoop

  Adidas Yeezy Boost 350 V2 Goedkoop


  Hoewel we nog maar een week verwijderd zijn van de Adidas Yeezy Boost 350 V2 Dames Zwart Rood, krijgen we vandaag een gedetailleerd beeld van de komende Yeezy Boost 350 V2 Zebra, bijgenaamd vanwege zijn unieke wit en zwart gestreepte Primeknit-bovenwerk dat contrasteert met het levendige rode 'SPLY'. -350' zijpaneel branding.

  In tegenstelling tot eerdere Adidas Yeezy Boost 350 V2 Heren, heeft deze adidas Yeezy Boost 350 V2 Black Red colorway een geheel zwart Primeknit-bovenwerk dat de gewaagde streep op het zijpaneel vermijdt. In plaats daarvan contrasteert de 'SPLY-350'-branding op het zijpaneel in een levendige rode vlek. Zelfs het hiellipje is terug, deze keer met het originele rode stiksel als aanvulling op de code aan de zijkant.

  De Adidas Yeezy Boost 350 V2 Goedkoop werd voor het eerst gelanceerd in september in de "Beluga" -kleurstelling (die met de feloranje streep), en volgde later met drie druppels op één dag op 23 november. Volgens retailers die een melding van het merk hebben ontvangen over de schoenen, is een releasedatum van 17 december gepland voor de release van de Adidas Yeezy Boost 350 V2 Nederland Black/White, net op tijd voor de kerstvakantie. Net als de vorige drie drops, is de SPLY-350 omgekeerd op de rechterschoen. Er wordt ook gezegd dat de zwart/witte Yeezy's tot nu toe de meest verkrijgbare Yeezy-schoenen zijn.
Sorry, you are not authorized to view this page

Home Page

Immigration Daily

Archives

Processing times

Immigration forms

Discussion board

Resources

Blogs

Twitter feed

Immigrant Nation

Attorney2Attorney

CLE Workshops

Immigration books

Advertise on ILW

EB-5

移民日报

About ILW.COM

Connect to us

Questions/Comments

SUBSCRIBE

Immigration DailyWorking...
X