Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kantoorruimte huren aan de Koninginnegracht in Den Haag

Collapse
X
 •  
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kantoorruimte huren aan de Koninginnegracht in Den Haag  Aan de Koninginnegracht in Den Haag huur je een zakelijke en inspirerende kantoorruimte. Je huurt hier in een kantoorpand uit het jaar 1969 dat een totale gebruiksoppervlakte heeft van 4560 m2. Het kantoorpand staat in een erg gezellige buurt met vele horecagelegenheden in de nabije omgeving. Je kunt in de nabije omgeving naar de gezellige Denneweg, een geschikte winkel/horecastraat. • #2


  In dit kantoorpand, gelegen in de buurt Willemspark, huur je kantoorruimte tegen relatief lage huurprijzen. De ruimten die beschikbaar zijn beginnen bij een metrage van 28 m2. Voor deze ruimte van 28 m2 betaal je een maandelijkse huurprijs van €795,-. Je huurt hier voor de lange termijn tegen een vaste lage huurprijs. Echter, een korte huurperiode behoort ook tot de mogelijkheden.

  Comment


  • #3


   De voorzieningen en services in dit kantoorpand aan de Koninginnegracht in Den Haag zijn van hoog niveau. Zo is er een bemande receptie waar ze je kunnen ondersteunen met diverse werkzaamheden. Zij nemen de post voor je in ontvangst en beantwoorden indien gewenst de telefoon voor je. Verder heb je in dit kantoorpand 24/7 toegang tot de kantoorruimten en worden de algemene ruimten regelmatig schoongemaakt.

   Comment


   • #4
    De ligging van het kantoorpand in Den Haag is uitstekend qua bereikbaarheid. Zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer is het kantoorpand prima te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte is Dr. Kuyperstraat, deze halte ligt op een afstand van slechts 100 meter. Met de auto ben je vanaf zowel de A12 als de A4 en A13 in minder dan 10 minuten op kantoor. Over de bereikbaarheid hoef jij je dus geen zorgen te maken.

    Comment


    • #5
     Éen van de voordelen is dat u over een eigen kantoorruimte beschikt, maar voor de prijs van een flexplek. U hoeft deze dus niet met mede-ondernemers te delen. Werkt u de ene week in Den Haag, maar moet u de week daarop klanten ontvangen in Eindhoven? Dan is het mogelijk om een abonnement af te sluiten, zodat u gebruik kan maken van lobby’s verspreid over Nederland. Wel zo gemakkelijk. Kantoor Den Haag

     Comment

     Sorry, you are not authorized to view this page

     Home Page

     Immigration Daily

     Archives

     Processing times

     Immigration forms

     Discussion board

     Resources

     Blogs

     Twitter feed

     Immigrant Nation

     Attorney2Attorney

     CLE Workshops

     Immigration books

     Advertise on ILW

     EB-5

     移民日报

     About ILW.COM

     Connect to us

     Questions/Comments

     SUBSCRIBE

     Immigration Daily     Working...
     X